Top
Image Alt

L’Ampa

  /  L’Ampa

Quí som?

Som un grup de mares i pares, compromesos amb l’educació dels nostres fills i amb la millora de la nostra escola, on intentem tenir una major presència en totes les seves activitats.
De manera altruista i sense ànim de lucre, en les nostres estones lliures, ens reunim per intentar realitzar activitats tant dintre com fóra de l’horari lectiu. Intentem fomentar que, no només les famílies convisquin i participin en activitats conjuntes amb l’escola, sino que els nostres fills tinguin tot allò que els calgui dintre de l’àmbit escolar per poder estudiar més adequadament i estiguin més contents. Per nosaltres tot l’alumnat és igual i han de tenir les mateixes oportunitats, és per això que és important la participació de les famílies a l’AMPA, perquè amb les vostres quotes arribem allà on l’escola no pot. A vegades hi ha decisions difícils de què fer o no…i potser no sempre agraden a tothom, però intentem fer-ho el millor possible per tot l’alumnat, que són qui realment han de gaudir de la nostra escola. Som una AMPA oberta, si ens trobeu en qualsevol lloc, no dubteu en preguntar-nos tot el que vulgueu, estarem encantats d’explicar-vos tot allò que necessiteu. Tanmateix ens agrada de conèixer els vostres suggeriments o queixes, ja que ens ajuden a millorar la nostra comunitat educativa. Ens podreu trobar també a les nostres xarxes socials, estem al Facebook i a l’Instagram, seguiu-nos i ja veureu tot el que arribem a fer…
Tant de bo tothom fos de l’AMPA, perquè deu ni do tot el que podríem arribar a fer… Us convidem a participar en la millora de la qualitat educativa i del nostre centre.

No t’ho pensis i fes-te’n soci!

Aquesta és la composició de la junta de l’AMPA de l’escola

Presidenta

Vice President

Tresorera

Secretària

Membre De la Junta

Membre de la junta

Membre de la junta

Membre de la junta

Preguntes Freqüents