Top

Castanyada 2018

Arriba la tardor i una de les festes més esperades pels infants: la Castanyada!
La tarda del dimecres 31 d’octubre com és tradició se celebra la Castanyada a la nostra escola. Petits i grans gaudeixen d’aquesta activitat dins l’horari escolar. Baixen al pati amenitzats amb música i mentre comparteixen l’estona amb els seus companys d’escola, mengen els panellets que han preparat els alumnes de primària i castanyes.
L’AMPA com cada any ens cuidem de preparar-les i no és feina fàcil de tenir-les llestes per més de 700 alumnes que hi ha a l’escola…
Quedem a les 14.00 h per preparar les graelles, encenem el foc i un cop llest, rostim les castanyes que han portat els nens i nenes a l’escola. A les 15.15 h més o menys hem de tenir bona part llestes, ja que surten els primers els del cicle infantil, acompanyats de la Sra. Castanyera a menjar-se-les al pati. Després baixen la resta de l’escola, contents i esverats, de rebre la seva paperina plena de castanyes calentes.

Quina feinada en tenim! Any rere any és una bogeria, a correcuita i entre cremades, que amb molt de gust portem a terme, per gaudir amb tot l’alumnat d’aquesta festa especial..