Top

Encesa Solidària

Aquest curs és un curs una mica més especial que els anteriors, ja que se celebren 300 anys de La Salle. I com no podia ser d’altra manera, va ser el tret de sortida pels actes del tricentenari.

Durant els 10 dies previs a l’encesa solidària, l’AMPA va col·laborar en la venda dels llantions. Cada matí a les 9.00 h i cada migdia a les 15.00 h, l’AMPA va tenir paradeta muntada a l’entrada gran del Carrer Santa Tecla i a l’entrada del pati d’infantil.

Cada dia alumnes, pares i mares, avis i àvies, venien a posar el seu granet de sorra en la compra d’almenys 1 llantió. I n’hi va haver que fins i tot van comprar 10! Agraïts per la vostra col·laboració, déu ni do si en vam vendre!

El 21 de novembre, mentre s’esperava l’encesa, l’AMPA també va col·laborar en preparar una petita xocolatada per tots els assistents. Va tenir tanta acollida, que malauradament només va poder ser un tastet de xocolata. Però que bona que estava i l’agraïment de la gent de prendre aquest glopet calentet amb el fred que feia.

Una tarda màgica i bonica, i quin goig de veure la nostra escola de nit guarnida d’espelmes enceses. Un any més per recordar.